Nieuw bij ons te verkrijgen, de POWER zadel van Specialized

LET YOUR LEGS DO THE SUFFERING

Het nieuwe Specialized Power zadel is ontworpen en ontwikkeld met één simpele doelstelling – harder rijden met meer comfort. Vele rijders, inclusief een aantal door Specialized ondersteunde atleten, ondervonden een gebrek aan comfort wanneer ze voor lange tijd in een meer agressieve en aerodynamische positie zaten, meestal terwijl ze in de beugels reden. Na uitgebreid testen en analyses van de bloeddoorstroming, concludeerden Body Geometry Fitters dat dit te maken had met de voorwaartse rotatie van de pelvis, kenmerkend voor het rijden in een agressievere positie. Maak kennis met het Power zadel. Door gebruik te maken van wat we geleerd hebben van het Sitero zadel, elementen van het Phenom zadel te lenen en het gebruiken van de ‘Flow’ uitsparingen van de dameszadels, zorgt het Power zadel ervoor dat rijders comfortabeler kunnen zitten in een agressieve positie voor de optimale krachtoverbrenging.

Constructie

De prestaties stoppen niet bij de Body Geometry eigenschappen. De basis van het zadel is voorzien van een nieuwe carbon en polymeer-tech constructie. Door de duurzaamheid van kunststof te combineren met de stijheid van carbon, hebben we een zadel kunnen maken dat 20% sterker, 12% stijver en 10% lichter is – niet verkeerd, toch?

Kenmerken

  • Lichte en ondersteunende PU padding voor comfort en support tijdens langere ritten
  • Lichtgewicht en duurzame holle titanium zadelrails
  • Level 2 padding: Gemiddelde padding voor gevoel met de fiets en extra comfort
  • Het gepatenteerde Body Geometry ontwerp is in het lab getest om de bloeddoorstroming bij zowel mannen als vrouwen te verzekeren
  • Stijve met carbon versterkte schaal voor ondersteuning en en rijcomfort
  • Sterk, licht en waterafstotend zadeldek
  • SWAT-compatibele bevestigingspunten in de zadelschaal

Meer informatie op de site van Specialized

Comments are closed.