W-Bikes TT Kiewit 2012

 

Zondag 22/01/2012: de 12de editie van de TT te Kiewit in samenwerking met fietspromo is een feit.

Na 11 jaar heeft fietstoeristenclub Olympia de fakkel doorgegeven aan W-Bikes. Waarvoor onze dank aan hen om deze eer te hebben.

Voor de eerste keer een toertocht organiseren was een enorme uitdaging. Bij aanvang zagen we zelfs de bomen niet meer door het bos :-).

Maar door de hulp van veel mensen is een sterk team ontstaan dat zijn schouders mee onder ons project heeft gestoken en onze eerste editie tot een succes heeft gemaakt.

Ondanks de barre weersomstandigheden van de dagen voor de tocht (tijdens het pijlen) was het parcours toch nog zeer goed berijdbaar op enkele vettige modderstroken na.

Afwezigen hadden ongelijk want zondagochtend-voormiddag waren de weergoden ons goed gezind en bleef het gelukkig grotendeels droog.

Er was dan ook een talrijke opkomst van deelnemers, de teller eindigde op 1067.

Het deed ons een enorm plezier om tijdens en na de tocht veel positieve commentaar te krijgen op het parcours en de organisatie in zijn geheel.

Voor de late vertrekkers die aan de bevoorrading niet helemaal aan hun trekken kwamen, we denken aan jullie volgend jaar!

We willen graag iedereen nog bedanken. Enerzijds alle deelnemers voor jullie talrijke opkomst en toffe commentaar. Anderzijds alle medewerkers voor jullie hulp, zonder jullie was dit onmogelijk geweest.

Er zal uiteraard een W-Bikes editie 2013 volgen!!

Comments are closed.